Deep Space House

Tesne pred zavŕšením podcastu s poradovým číslom 200 by som vám chcel ho chcel predstaviť. Presnejšie podcast z dielne Deep Space House.

dsh

Deep Space House je dvojica, ktorú tvoria Matt van Ax (Miami/USA) a Mark Space (Hannover/Nemecko), ktorý v pravidelných intervaloch už skoro 4 roky vysielajú svoj podcast. Ten je, žánrovo orientovaný na house a podžánre Deep house a Tech house a podobne. Ich podcast si môžete vypočuť aj vo viacerých internetových rádiách ako Ibiza Live Radio alebo Digitally Imported.

Ako som už spomenul, ide o pravidelný podcast na týždňovej báze a má vychádzať každý piatok. No čo som si pozrel dátumy uploadu na ich Youtube kanál, tak posledné 4 epizódy tam boli nahraté deň pred tým, predpokladám večer.

Ako z predchádzajúceho vyplýva, oficiálnym kanálom je Youtube a na ich SoundCloud účte nájdete aktuálne len 2 posledné podcasty, ktoré sú pravidelne premazávané novšími. Samotné podcasty sú šírené v kvalite 192 kbps s reklamami a ak si ich chcete vypočuť vo vyššej kvalite, bez reklám musíte si to zaplatiť a nájdete ich na Beatporte. Zaujímavosťou je aj to, že ku každej epizóde nájdete aj kompletný tracklist.

V skratke
Dĺžka: ~80 minút
Kvalita: 192 kbps
Kvalita: 320 kbps (platená bez reklám)
Track list: Áno
Pravidelnosť: Týždenná
Žáner: House, Deep House, Tech House

Odkazy
MixesDB
SoundCloud
YouTube
Twitter