Hrubá stavba 3

Práve som si spomenul, že už hodne dávno som tu na svojom blogu s niečim neprispel a preto to chcem teraz napraviť a to pokračovaním série o hrubej stavbe. Takže pokračujeme s poradovým číslom 3.

Foto

Svoj predchádzajúci príspevok som ukončil tým, že sme čakali na krytinu. Tuším, že po nejakých dvoch týždňoch konečne dorazila a chlapi sa mohli vrátiť a začať s jej osadzovaním. Neviem či som to niekde v predchádzajúcich príspevkoch spomenul ale vybrali sme si betónovú krytinu značky Mediterran a model Danubia vo farebnom odtieni Antracit. Cena za škridlu, jej komponenty a parobrzdu ma vyšla na približne 2200€.

Balik stresnej krytiny

Foto

Foto

Foto

Počas týchto prác chlapi taktiež osadili všetky okna a dvere a dokončili vnútorne rošty. Všetky okna a vchodové dvere boli subdodávateľsky dodané od firmy www.oknadvereza.sk a použité je izolačné trojsklo a do obývačko-kuchyne sme si dali urobiť aj okenice.

Detail Okna

Okenice

Vchodove dvere

Foto

Foto

Ako je na fotkách vidieť, rošty na obvodových stenách naschvál nie sú urobené až po základovú dosku a to preto aby pod nich vošla izolácia (EPS polystyrén) a poter.

Škrabanec

Poškodenie

Nanešťastie niektoré okna boli trošku poškodené ale dodávateľ nám sľúbil, že to odstráni.