Free Download Friday

Dnes je piatok a do svojho dzookyboxu pridávam nový prídavok. Tentokrát pôjde o viac podcastov ale od tej istej skupiny ľudí, ktorý svoj účet na SoundCloude nazvali Free Download Friday.
fdf

Prvý, ktorý by som predstavil je ich najplodnejší podcast, nazvaný rovnako ako ich účet, Free Download Friday Podcast. Ten nedávno prekročil poradové číslo 40 a to ešte nie je na svete ani rok! Kvalitatívne je podcast v drvivej väčšine v dátovom toku 320kbps a žánrovo sa pohybuje vo väčšine podcastov v štýle House, Tech House, Minimal ale nájdete tam aj nemálo čísiel s Electro Swingom, čo naozaj zaujme a poteší.

Pri kompletizovaní jednotlivých dielov som prišiel na to, že je diel už nie je dostupný. Ide o diel s poradovým číslom 27.

Druhým podcastom je Sunday Sets. Ten už nie je taký plodný. Posledný má poradové číslo 10 a namiešal ho Salzel Solo. Kvalitou je na tom rovnako ako predošlí no štýlovo si svoju líniu drží pri tom House a jeho odnožiach.

Najmenej plodnejším podcastom je podcast nazývaný Stars On Moonday. Tam zatiaľ nájdete len 3 kúsky no kvalitou nijako nezaostáva za predošlými a štýlovo sa rovnako nesie v House ale v takom temnejšom a melancholickejšom.

Na záver ešte spomeniem, ide o nemecké podcasty čomu odpovedá aj výber Djov, ktorý ich namiešali. To však neznamená v akom duchu sa nesú jednotlivé podcasty. Ako som už uviedol hlavným žánrom je House a Tech House.

Zoznam podcastov (MixesDB)
Free Download Friday Podcast
Sunday Sets Podcast
Stars On Moonday

Zoznam podcastov (SoundCloud)
Free Download Friday
Free Download Friday Podcast
Sunday Sets Podcast
Stars On Moonday