Dajte o sebe vedieť

PR

Rozhodol som sa na svojom blogu urobiť špecializovanú sekciu pre extra články, ktoré majú slúžiť ako PR, teda promovať či propagovať niekoho alebo jeho prácu.

Čo je to

PR článok je jedným z efektívnych internetových reklamných formátov. Sila tohto formátu spočíva vo vytváraní ilúzie, že nejde o reklamu, ale bežný redakčný obsah, ktorému užívatelia viac dôverujú.

PR článok si môžete predstaviť ako ľubovoľný článok na vašom obľúbenom obsahovom serveri. Ten sa od PR článku vôbec nelíši formou. Na rozdiel od bežného článku je ale PR článok reklama, ktorá sa dojem objektivity snaží iba navodiť.

PR článok je reklamným formátom, ktorý umožňuje účinne zasiahnuť cieľovú skupinu vybraných obsahových serverov.

Možno ho využiť najmä na serveroch s úzko zameranou cieľovou skupinou. Zvyšuje sa tak pravdepodobnosť, že PR článkom oslovíte relevantné užívateľa.
Výhodou PR článku je malá agresivita. Užívatelia túto reklamu nevnímajú negatívne. Pozitívne môžu byť tiež dopady získaných relevantných spätných odkazov na optimalizáciu webu pre vyhľadávače. (Zdroj: Sun Marketing)

Takže ak máte záujem o vytvorenie a publikovanie článku na mojich stránkach, tak ma neváhajte kontaktovať pomocou nižšie uvedeného formulára.