Teplo pod zadkom

Po dlhšom čase, som sa opäť rozhodol pridať niečo na svoj blog. Tentokrát ide o jeden z autodoplnkov, ktoré som si dokúpil do auta aby mi spríjemnil jazdu alebo čas strávený šoférovaním. Bohužiaľ tento doplnok nemá využitie počas celého roku len v zime.

Jeden z produktov, ktorý som si kúpil bol vyhrievaný poťah do auta. Produkt som si zakúpil na stránke Centrum Kolies, kde ponúkaju dve verzie. A to s reguláciou alebo bez nej. Ja som sa rozhodol zakúpiť ten lacnejší variant a tu ho chcem aj zhodnotiť.

vyhrievany_potah

Tento produkt mi prišiel veľmi vhod, lebo niekoľko dni pred objednaním ma seklo v krížoch a chlad na chrbát mi nerobil veľmi dobre. Samotný poťah je čiernej, decentnej farby. Osadenie poťahu nie je vôbec komplikované. Chrbtová časť sa pripne ako ruksak na chrbát. Spodná časť sa pripne pomocou háčikov o spodnú časť (konštrukciu) sedadla. Potom už len treba poťah zapnúť do zásuvky a môžete sa vyhrievať. Na šnúre je aj ovládač s troma polohami. V strednej je vyhrievanie vypnuté. Krajne polohy slúžia na vyhrievanie jedna s označením High (51W) a druhá Low (35W).

No a čo si myslím o tomto produkte. Pre rýchle zahriatie v aute ideálna vec. Mne osobne postačuje aj mód Low aj to len na krátku dobu. Potom som začal cítiť nepríjemné pálenie na stehnách a musel som to vypnúť. Taktiež neodporúčam byť naobliekaný keď používate tento poťah, degradujete účinok poťahu. Ja osobne by som uvítal väčší účinok v chrbtovej časti a menší v tej sedacej.

No a určite ju odporúčam počas parkovania vyťahovať zo zásuvky, lebo nedajbože ju zabudnete vypnúť a potom sa môže stať, že na druhý deň ráno už nenaštartujete 😀

[list style=”cross”]

  • Len 2 možnosti vyhrievania
  • Stupeň High je naozaj high

[/list]

[list style=”check”]

  • Rýchle nahriatie
  • Stačí naozaj krátko
  • Ochrana sedadla od poskodenia

[/list]