Chromový pas

Takže znovu som niečo skrášlil na svojom makse. Tento krát išlo o chromový pas na prednej maske. Ako obvykle, kúpil som ho na eBay a kúpil som si 3 metre o šírke 9mm.

Čo sa týka detailu toho chromového pásu, tak je to nejaký plast oblepený chromovanou páskou a z druhej strany ma obojstrannú lepiacu pasku, ktorou sa to lepí na auto.

No pri lepení nastal problém. Keďže nejde iba čisto o oblúk ale v oblúkoch sa hrany vytáčaju do strán no a tam to nechcelo držať. Divne bolo to, že nie na aute ale na samotnej páske, takže bol som z toho dosť znechutený a takto to vyzeralo.

Prežilo to cestu domov do Prešova, potom som to skúšal aj lepidlom zalepiť ale stalo to za…

Po tom všetkom som sa rozhodol, že to ešte raz skúsim a kúpil som si na to obojstrannú lepiacu pasku z BauMaxu a tento krát bola širšia než ta pôvodná, až 9mm ako tá chromová páska.

Tak som očistil predný náraznik aj tú chromovu pásku. Následne som nalepil obojstrannú lepiacu pásku na chromový a tak som nalepil pás na auto. Pri lepenil som tentokrát nastrihol chromovú pasku v oblúkoch vo vnútornej srane aby sa lepšie ohla a čuduj sa svete ono to drži a o dosť lepšie ako pred tým. Sú tam ešte nejaké nedostatky ale je to naozaj lepšie. Tie ešte opravím sekunďákom aby to držalo a aby sa tam nedostala voda. No a takto vyzerá výsledok.